Jelentkezz Tipsternek a Futball Pápához!

Miért a Futball Pápa?

Nem csak azért, mert mi vagyunk itthon az egyetlen opció, hanem azért is, mert Magyarországon kívül nemzetközileg is megteremtettük neked a lehetőséget arra, hogy megélj, vagy akár milliomos legyél a szenvedélyedből.

A Futball Pápa alapítója, Csépányi Gábor 9 éve foglalkozik tipster szolgáltatással, ez idő alatt kijárta az utat előtted és megálmodta azt a platformot, amely a megoldást jelentheti minden tipster problémájára.

Regisztrálj és cserébe nem csak egy profi tipster platform lesz a tiéd, végtelen kereseti lehetőséggel, hanem egy teljes marketing csapat is, akik folyamatosan küldik a weboldalra a látógatókat. A többi már csak rajtad fog múlni.

Előnyök:

EZT MIND MEGTESSZÜK HELYETTED.

Hogyan működik?

A platform használatához regisztráció és verifikáció szükséges, ahol azonosításnak elkérjük a személyi igazolványodat és egy szelfit a kártyával, hogy megbizonyosodjunk róla, valós személy vagy.

Saját admin oldaladon keresztül nyomon tudod követni a statisztikáidat, bevételeidet.

Az első hónap a kvalifikáció hónapja, ahol ingyenesen bocsátod rendelkezésre a tippjeidet a közönségnek. Ez azért szükséges, hogy felmérjük a tudásod és amennyiben megfeleltél az elvárásoknak, a 2. hónaptól már értékesítheted a tippjeidet az oldalon belül. Ez úgy fog kinézni, hogy lesz egy saját admin felületed, ahová be tudsz majd jelentkezni és ott tudod közzétenni a tippjeidet.

Erről és minden funkcióról előkészületben van egy oktató videó, ahol lépésről lépésre bemutatjuk majd a folyamatokat.

MINIMUM 10% ROI ÉS 15 EGYSÉG PLUSZ SZÜKSÉGES A SZINT LÉPÉSEKHEZ.

A szintlépések időtartamhoz is kötöttek. Például ahhoz, hogy Juniorból Semi-Pro lehess, 3 hónapnak el kell telnie, ahol tartod az adott szintet. Amennyiben a szint megtartása, tehát a 10% ROI és 15 egység plusz nem teljesül az adott hónapban, akkor egy alsóbb szintre minősülsz le.

A szintek a következők:

A szintlépésekhez kötődő időtartamok:

Tipsterként egy csoportot fogsz kezelni, tehát egy saját csoportod lesz az oldalon, a felhasználók pedig havi csoport tagságért fizetnek elő.

Az egyes szintek bevételi lehetőségei:

Ahogy azt alább a feltételeknél láthatod, ezekből az összegekből a te jutalékod 50%. Tehát ha Junior szinten vagy és van 10 előfizetőd egy hónapban, akkor 150.000 Ft-ot kerestél.

Mennyit kereshetek vele?

Nálunk nincs bevételi korlátozás, a keresetednek nincsen felső határa. Az eredmény kizárólag rajtad múlik.

Hogyan kapom meg a pénzem?

Ahhoz, hogy ki tudjuk utalni neked a jutalékod, vállalkozónak kell lenned. Ennek legegyszerűbb formája a KATA adózási forma, ahol mindössze havi 50.000 forintot kell befizetned a NAV felé és évi 12 millió forintig tudsz számlákat kiállítani. Ha mellék állásban szeretnél tippeket adni, abban az esetben a KATA havi díja csak 25.000 Ft. Bővebb információért érdemes felvenni a kapcsolatot egy könyvelővel.

Mik a feltételek?

A platformhoz való csatlakozásnak a regisztráción és a verifikáción felül még egy 60.000 forintos csatlakozási díja van, mely egyszeri és egy összegben fizetendő. Ez az összeg a jutalékból később jóváírható. Ez azt jelenti, hogy a sikeres próba hónapod utáni első hónap után visszakapod jutalékban. Amennyiben a próba hónapod nem sikerül, úgy adunk még egy hónapot arra, hogy bizonyítani tudj. Viszont a 60.000 Ft csatlakozási díjat nem áll módunkban visszafizetni, ha az első, próba hónapodban nem éred el az elvárt eredményeket.

A tudásod felmérésére iktattuk be az első, ún. próba hónapot, ez idő alatt számunkra kiderül, hogy jogosult leszel e bevétel ellenében is értékesíteni a tippjeidet.

A tipster bevételeiből a Futball Pápával 50-50% arányban osztozik. Tehát például amennyiben a tipster havi bevétele 100.000 Ft, úgy a tipster által felvehető összeg 50.000 Ft.

A Futball Pápa a jutalékaiból nagy százalékot fordít az oldal fejlesztésére, hogy titeket még jobb minőségben tudjon kiszolgálni és a marketing feladatokra, hirdetésekre is.

Fontos továbbá, hogy a tipster a Futball Pápa márkával hosszútávú szerződést köt és a szerződésben foglalt időintervallumon belül ügyfeleket nem vihet el és nem indíthat tipster jellegű saját vállalkozást. Ennek oka, hogy a tipster a Futball Pápa több millió forintos fejlesztéseibe belelát, információt szerez az együttműködés alatt és az ügyfeleket szintén a Futball Pápa szerzi a tipster számára fizetett marketing hirdetésekkel. A Szerződést minden érdeklődőnek kiküldjük.

JELENTKEZÉS: INFO@FUTBALLPAPA.HU