Általános szolgáltatási feltételek

ÁSZF (továbbiakban: “Szabályzat”)

A jelen felhasználási feltételek a Csépányi Gábor EV.(továbbiakban: “Szolgáltató”) (székhely: 1042 Bp. Munkásotthon utca Nyilvántartási email: futballpapavip@gmail.com) által üzemeltetett Futball Pápa facebook és www.futballpapa.hu weboldal(továbbiakba: “Oldal”)felületén elérhető szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza.

Felhasználónak minősül a Futball Pápa facebook és weboldal felületének azon látogatója, aki annak bármely – fizetés köteles és díjmentes – szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.

A Szolgáltató bármikor jogosult az ÁSZF módosítására. A módosításról rövid felhívás formájában e-mail üzenetben és/vagy Facebook oldalán tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően bármely Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a Szabályzat módosítását. Az Oldal és annak szolgáltatásainak működésével kapcsolatos valamennyi tájékoztatás kötelezőek minden Felhasználóra.

A Felhasználó / Előfizető köteles megadni a szolgáltatás igénybevételét igazoló elektronikus számla kiállításához szükséges személyes adatait (valódi név, bejelentett lakcím, élő e-mail cím), ellenkező esetben a Szolgáltató azonnali hatállyal felfüggeszteni az Előfizető hozzáférését a Szolgáltatói tartalomhoz.

Az Adatvédelmi nyilatkozat a Szabályzat részét képezik.

Az Oldal használatát kizárólag – a magyar jogrendszerben hatályos – szerencsejátékban való részvételi korhatárt(18. életév) betöltött Felhasználók számára ajánljuk.

A Felhasználó köteles betartani az Oldalon a megfelelő etikai normákat, nem tehet sértő megjegyzést valamint nem illetheti hamis váddal / rágalommal többek között például az Oldalra, a Szolgáltatásra, a Tagtársaira, az adminokra és a tipster-ekre illetően sem. Ellenkező esetben a Szolgáltatásból való automatikusan kizárással sújtható. Ingyenes szolgáltatások

Az Oldalon elhelyezett térítésmentes tartalmak információt, tanácsot és útmutatót adnak a téma iránt érdeklődőknek,de pénzügyi hasznot nem garantálnak.

A Szolgáltató nem tehető felelőssé az Oldalon publikált, személyes, szubjektív véleményalkotása okán esetlegesen fellépő kár miatt, mely az ezekre alapuló pénzügyi döntések illetve kockázat vállalások következtében keletkezhet.
Továbbá oldalunkon nem a tippekért hanem a tagságér fizettek.
A tagdíj mellé a tippek ingyenesen járnak.

Az Oldal független helyszín, az ott elhelyezett sportfogadással kapcsolatos tartalmak minden esetben sportelemzőink szubjektív, önálló véleményét tükrözik, azt nem birtokolja szerencsejáték szervezet.

A Szolgáltató/Oldal nem foglalkozik tiltott szerencsejáték szervezéssel, vagy abban való részvételre való felhívással.

A Szolgáltató az oldalon elhelyezett tartalmak közzétételével a Felhasználók széleskörű tájékoztatását kívánja szolgálni, az erre vonatkozó jogszabályban előírt tájékoztatási kötelezettségének megfelelően.

Fizetős szolgáltatások

A Szolgáltatói VIP/SUPER VIP /Super VIP Light/Benyo tippek tartalamai a megállapodott tagdíj – banki átutalással történő – kiegyenlítésével érhető el a felhasználók számára. Az összeg a Szolgáltató számlájára való beérkezésétől számítottan a Felhasználó “Előfizető”-vé válik és jogosult lesz a VIP/SUPER VIP /SUPER VIP LIGHT/BENYO TIPPEK tartalmak elérésére. Az előfizetőnek elállási joga nincsen.

A Felhasználó / Előfizető köteles megadni a szolgáltatás igénybevételét igazoló számla kiállításához szükséges személyes adatait (valódi név, bejelentett lakcím, élő e-mail cím).

A VIP/SUPER VIP/SUPER VIP LIGHT/BENYO TIPPEK/ tippeket opcionálisan messenger,e-mail üzenetben küldjük mérkőzés kezdete előtt minimum 2 órával. Az üzenetek észlelése hiányából fakadó megjátszási mulasztásokra garanciát nem vállalunk.

A tippeket, elemzéseinket minden Előfizetünk saját pénzügyi lehetőségeihez mérten, saját felelősségére teszi meg, ajánlásaink forintosított pénzügyi hasznot nem garantálnak.

A Szolgáltató az Oldal pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. A Szolgáltató nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért, ilyen lehet például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodás vagy kimaradás, bármilyen eredetű technikai leállás, szünet, mások által elhelyezett romboló alkalmazások vagy programok.

A Felhasználó (beleértve az Előfizetőket is) tudomásul veszi, hogy mindennemű sportfogadás kockázattal jár. Éppen ezért a Szolgáltató nem garantálja, hogy az összes ajánlott sportfogadási tipp nyertes lesz. Az esetleges pénzügyi veszteségekért a Szolgáltató csak- és kizárólag a Garanciális feltételek szerint vállal felelősséget.

Garanciális feltételek (SUPER VIP):

A Futball Pápa oldal szolgáltatása lehetőséget biztosít arra, hogy profi sportelemzőink minőségi-, értéket képviselő tippjeinek segítségével, előfizető tagjai is valóban profitábilis, hosszú távon is nyereséges, eredményeket felmutatni tudó sportfogadóvá válhasson.
Sportelemzőink a szakma legjobbjai, nagy mintán is stabilan nyereséges 60-70% találati arányt érnek el, mellyel közép -hosszú távon kimagasló profitot érnek el. Ennek tudatában szolgáltatásunk SUPER VIP tagjainak, az országban egyedülálló garanciális feltételeket biztosítunk.

Professzionális sportfogadókként a minőséget preferáljuk a mennyiség helyett, ezért az ajánlott tippjeink mennyiségét több tényező(kínálat, fogadóirodák odds kalulációs hibái, belső infóink) is befolyásolhatja. Amit garanciális feltételekkel vállalunk az minimum 30 single(flat stake)tipp/hónap, ez kínálattól függően lehet több, de kevesebb nem. Az általunk közvetített tippek minden esetben értéket képviselnek, ezért érkezési idejük változó lehet: előfordulhat olyan nap amikor nincs tipp és lehet olyan is mikor több tipp is érkezik.
Az Élő tippjeink(minimum 40 tipp/hónap – minimum 1,75átlagoddson)az ominózus mérkőzések közben érkeznek, minden esetben a legnyereségesebb opciók valamelyike – single/kombi formában. Ezen tippjeink magas találati aránnyal rendelkeznek, megjátszásukkal nagy összegű profit várható, viszont fontos a megfelelő reakció idő, ezért csak azoknak ajánljuk, akik gyorsan tudnak reagálni elemzőink jelzésére. Élő tippjeinkre – a gyors line változás és a különböző tétkezeles – miatt garanciát nem vállalunk(nem SUPER VIP tagoknak).
Garanciális ajánlásaink mindegyikét azonos tétmérettel kell megfogadni, ami a bankrollunk 1-5%-a – minimum 500.000 forint bankroll esetén.

A tippeket opcionálisan messenger,e-mail üzenetben küldjük mérkőzés kezdete előtt minimum 2 órával. Az üzenetek észlelése hiányából fakadó megjátszási mulasztásokra garanciát nem vállalunk => csak és kizárólag a megjátszott tippekért vállalunk garanciát.
A garancia alapfeltétele a 4 hónapos folytatólagos SUPER VIP tagság, illetve a tagdíj minden hónapban, határidőkre történő megfizetése => a 4.hónapnál előbbi tagság megszűn(tet)ése esetén a garancia érvényét veszíti.

Minden tagság a befizetéstől számított 30 napig érvényes,kivéve a Super Vip ami 4 hónapos garanciás. Minden beszélgetésünk, tippünk, legyen az vett vagy saját, számlánk és személyes adataink továbbítása, fotón ,szóban vagy írásban szigorúan TILOS!!! Az ezekből származó jogi vitákért, szellemi,jogi és anyagi felelősség is Titeket terhel!!!

Megsértése esetén 1 millió azaz egymillió forintos kötbér megfizetésre vállal kötelezettséget minden befizető.

A tagság meghosszabbítására utazás, betegség és egyéb probléma miatt nincs lehetőség, azok 30 napig tartanak. A nem garanciás csoportban saját tőkével ,saját ritmusban fogadhattok azt nem kötjük meg,hiszen saját a felelősségetek is. Garanciás csoportunkban az ajánlott összegen és ajánlott meccsek számítanak a számolásban, tehát hiába ti későn olvastátok, kevesebb vagy esetleg nagyobb téttel raktátok az elszámolás az általunk ajánlott összegen és esetleges cash out összegen történik elszámolásra.

Olyan nem játszik , hogy pl a most januárt 18 egység plusszal zártuk, azaz 180 ezer forint tiszta haszonnal az ajánlott téteken. Ha valaki többet rakott gratula,ha kevesebbet akkor is 180 ezer a haszon és ez számolodik bele a 4 hónapos 400 ezeres nyereségre tett garanciába. Tehát olyan nincs , hogy nem raktam meg vagy csak egy ezressel raktam és a hónapok végén szeretnétek a tagdíj egy részét vissza, az csak akkor jár ha ténylegesen mi hibázunk és nem nyerünk. Ezek nagy részét mindegyikőtökkel átbeszéltük már többször, de még mindig vannak értetlenkedők, így írásba foglaltuk.

Köszönettel,
A Pápa